Kompliments no šefpavāra
''Grilled cheese'' ar ķirbju mērci.
Klasisks pilzenes stila lāgeris “Sencītis” ar savu vieglo rūgtumu un atsvaidzinošo graudu garšu lieliski izcels siera maigumu un ķirbju mērcē esošās viegli saldenās notis, radot ideālu līdzsvaru šefpavāra komplimentam.
Uzkoda
Tomātu ievārījums ar kazas sieru uz tamales.
Dzintara eils
“Akmeņrags”
ar viršiem un mārsilu lieliski papildinās uzkodu, piešķirot viegli ziedainu un maigi rūgtu piesitienu. Tas līdzsvaros kazas siera krēmīgumu un tomātu ievārījuma saldskābo garšu kombināciju.
Pamatēdiens
Liellopu gaļa ar demi-glace mērci, kartupeļu biezeni, dzeltenajām bietēm un krēmīgajiem kāpostiem.
Veģetārajā versijā gaļu aizvieto grilētas sēnes.
“Ferdinands” - boks, kas raudzēts ar kastaņkoka skaidām, piešķirs pamatēdienam sildoši saldenu riekstu un karameļu niansi, kas papildinās liellopu gaļas sulīgumu un demi-glace mērces garšas dziļumu, kā arī koka šokolādīgās nianses alū palīdzēs radīt dabiskas pauzītes baudot krēmīgos kāpostus.
Deserts
Sīrupā karamelizēts ābols ar vaniļas saldējumu, pārkaisīts ar drupačām un rozmarīna medu.
Divpadsmit procentīgais miežvīns ar pelašķiem un vīgriezi lieliski papildina desertu, radot saldu un aromātisku kontrastu ar sīrupā karamelizēto ābolu un vaniļas saldējumu, kas kopā veido harmonisku garšu buķeti, un sniedz uzsvaru uz katru atsevišķo salduma noti.